Home Новини сучасних технологій Використання WhatsApp на різних пристроях стає простішим

Використання WhatsApp на різних пристроях стає простішим

0

WhatsApp продовжує дивувати нас як новими функціями, так і виправленням незручностей старих функцій. Ми не раз говорили про складність використання месенджера WhatsApp на різних пристроях, через необхідність підтвердження через QR-код із основного пристрою, тобто смартфона, при кожному вході. Зараз же використання месенджера WhatsApp на різних пристроях стає простішим, про що говорить нам остання бета-версія месенджера.

Реалізовуватиметься дане покращення використанням наскрізного шифрування, тобто відповідні маркери будуть генеруватись для кожного із ваших пристроїв окремо. Таким чином, ви зможете використовувати месенджер на різних пристроях не залежно один від одного та без підтвердження облікового запису при кожному вході. А це значно покращить досвід користування месенджером.

Доступна можливість протестувати дані оновлення поки є не у всіх користувачів, а лише в учасників бета-тестування. Також поки невідомо, коли вийде стабільна версія з даним покращенням для всіх користувачів, надіємося, що побачимо його вже через кілька місяців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version