Home Новини сучасних технологій WhatsApp стане платним чи це чергова страшилка?

WhatsApp стане платним чи це чергова страшилка?

0

Нещодавно в мережі почали з’являтися чутки, що месенджер WhatsApp стане платним для всіх користувачів, які погодилися на нову політику конфіденційності. Інформація шириться в інтернеті й месенджері неймовірно швидко, тому зловити автора оригінальної новини практично неможливо. Відповідно до цих чуток та поширеної інформації, виникає логічне запитання – WhatsApp стане платним чи це чергова страшилка?

Дійсно, повірити в правдивість такої інформації неймовірно легко, особливо якщо врахувати той факт, що месенджер колись був платним, хоча й вартість користування ним була символічною та одноразовою. Після того, як WhatsApp став частиною Facebook, він став повністю безкоштовним, але вже з рекламою. Продовжуємо далі.

Наступним фактом, який схиляє нас до того, щоб повірити в платність месенджера, це останні погрози Facebook до користувачів пристроїв Apple, де йдеться про те, що WhatsApp стане платним для всіх користувачів, які не дозволять WhatsApp стежити за ними.

Рекомендуємо: Чому месенджер WhatsApp не користується популярністю серед українців?

Так ось, вся інформація, яка поширювалася в інтернеті і стосувалася платного WhatsApp виявилася фейком і розробникам WhatsApp прийшлося офіційно спростувати цю інформацію.

З їх слів, останні нововведення в політиці конфіденційності WhatsApp та оновлення в iOS 14.5 покликані покращити бізнес-функції месенджера і ніяк не вплинуть на його платність або чогось іншого. Тобто, у WhatsApp заперечують ймовірність введення месенджера на платній основі. Хоча це й хороша новина, але розробники також нагадали, що всім користувачам месенджера варто в найближчий час погодитися на нову політику конфіденційності, щоб продовжити комфортно ним користуватися.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version