Home Новини сучасних технологій WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів

WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів

0

Коли ми збираємось розповісти друзям певні плітки, найприродніше, що у нас є скріншоти  розмов і фотографії для показу. Однак WhatsApp може зробити цей процес трохи складнішим, оскільки встановлює блокування скріншотів .

Хороша новина полягає в тому, що наразі ця функція блокування передбачається лише для окремих зображень і відео , тобто тих, які ми можемо побачити лише один раз у розмовах і групах. Вона ще знаходиться в стадії розробки, але її «попередній перегляд» з’явився в бета-оновленні WhatsApp для Android  версії 2.22.18.16.

Як повідомляв WABetaInfo , бета-версія WhatsApp на Android отримала нову заставку для унікальних зображень і відео. Серед початкових попереджень додаток повідомляє про те, що неможливо зробити скріншоти контенту. Якщо буде спроба, зйомка буде автоматично заблокована, але той, хто завантажив фотографію , не отримає жодного сповіщення . Також користувач вирішує вмикати цей параметр чи ні.

Цікаво: Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp.

WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів фотографій

На початку вересня Марк Цукерберг оголосив про новини для WhatsApp , пов’язані з конфіденційністю людей. Це була б можливість виходити з групових чатів без сповіщення, переглядати попередніх учасників , які залишили групи, мати можливість вибирати  , хто бачитиме вас онлайн у програмі обміну повідомленнями, і саме блокування скріншотів . Згідно з повідомленням у Facebook, така ж функція блокування розробляється для операційної системи iOS.

Новинка почне працювати в майбутньому оновленні в бета-додатку WhatsApp на Android. Дата випуску, однак, поки не розголошується.

Цікаво: WhatsApp: 5 різних функцій Gboard, які вам потрібно спробувати в додатку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version