Home Новини сучасних технологій Windows 10 отримує нову зручну функцію для відстеження споживання енергії

Windows 10 отримує нову зручну функцію для відстеження споживання енергії

0

Сьогодні надійшла інофрмація, що Windows 10 отримує нову зручну функцію для відстеження споживання енергії. Оновлення для Windows 10 може надійти з абсолютно новими графіками використання акумулятора в додатку Налаштування, які стануть вашим улюбленим місцем, щоб з’ясувати, що розряджає акумулятор.

Відповідно до посилань, знайдених у збірках попереднього перегляду, додаток Налаштування отримає цю функцію з оновленням Windows 10 21H2 у другій половині 2021 року. У збірці 21277 Microsoft тестує новий монітор використання акумулятора, який розповідає більше про використання акумулятора ноутбука або планшета за останні 24 години або 7 днів.

Щоб перейти до нових графіків використання акумулятора, вам потрібно буде відкрити Налаштування> Система> Акумулятор, а потім подивитися під заголовком Використання акумулятора.

Windows 10 отримує нову зручну функцію для відстеження споживання енергії

Як ви можете бачити на наведеному вище знімку екрана, в налаштуваннях Windows 10 тепер можна відображати заряд акумулятора на графіках. Ви все ще можете пройти статистику, щоб розшукати програми, що розряджають акумулятор, або натиснути на графіки, щоб побачити, який відсоток використання акумулятора відбувся за останні 24 години в певні години.

Екран акумулятора в Windows 10 тепер також може показувати вам, куди пішов заряд акумулятора та в який час доби, але вам потрібно щось робити з цією інформацією.

Це незначна зміна, але чудово мати доступ до інформації з більшої кількості періодів часу, особливо якщо ви нещодавно встановили нову програму та зарядили свій ноутбук, і ви хочете побачити різницю до і після.

Досвід подібний до вбудованої системи статистики батареї Android, яка дозволяє швидко побачити, який додаток споживає більше заряду акумулятора телефону і в який час доби та тижня.

Зверніть увагу, що нова функція використання акумулятора в Windows 10 все ще перебуває на перших порах розробки, і з часом вона покращиться.

Окрім графіків батареї, Microsoft також експериментує з новими функціями екрана блокування та робочого столу, включаючи інтеграцію прожекторів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version