Реклама

Xiaomi розширює свою екосистему в Європі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi відома своїми продуктами екосистеми. 14 липня вона планує запуск Mi Portable Electric Air Compressor (портативного електричного компресора) в Індії. А уже 15 липня Xiaomi розширює свою екосистему в Європі.

Загалом, даний компресор справді портативний, тому його легко носити із собою. Розмір корпусу складає — 24х71х45,3мм. Заряджається пристрій через Micro-USB та пропонує діапазон тиску інфляції 0,2-10,3 бар / 3-150psi. Точність датчика тут складає ± 2psi. Обладнаний він акумулятором 2000 мАч (14,8Вт). Для досягнення повного заряду вам знадобиться 3 години. Під час використання він видає шум трохи менше 80 дБ, та після повного накачування автоматично зупиняється.

Xiaomi розширює свою екосистему в Європі

Вперше, портативний компресор був запущений у Китаї минулого року під назвою MIJIA Bicycle Pump (велосипедний насос). Також він був уже запущений у Великобританії під назвою Mi Portable Electric Air Compressor і поступив у продаж за 39,99 фунтів стерлінгів.

Рекомендуємо: Xiaomi Анонсувала Смарт-Матрас.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Tesla Model 3 отримає бездротову зарядку для смартфонів

Компанія Tesla, власником якої є Ілон Маск, готується до оновлення свого електрокару Tesla Model 3. Змін в зовнішньому...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -