Реклама

Xiaomi випустили фотопринтер MIJIA 1S

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi випустили фотопринтер MIJIA 1S, який зараз доступний в Китаї. Вартість принтера становить 599 юанів (91,21 долара) і доступна на офіційному веб-сайті Xiaomi.

Як запевняють в компанії, принтер може друкувати фотографії різних розмірів, ID Photos, а також робити це віддалено. Xiaomi заявляють, що він може легко підключатись до смартфону та отримувати фотографії у форматі HD лише за 1 хвилину (1 хвилина означає, що для друку кожної фотографії потрібно 1 хвилину).

Xiaomi випустили фотопринтер MIJIA 1S

Що стосується специфікацій, то фотопринтер MIJIA 1S підтримує папери двох розмірів – 6-дюймові та 3-дюймові. Працюючи при напрузі 24 В та 1,6 А, принтер має Wi-Fi 802.11b / g / n. Загалом він важить 1,4 кг, включаючи периферію, та має розміри 194 × 124,6 × 83,6 мм. У коробці ви отримуєте 1xPrinter 1S, 1xcarton, 1xPower adapter, 1x стрічку, 10 аркушів 6-дюймових та 3-дюймових фотопаперів кожен, 1 × 3-дюймовий лоток для паперу.

Принтер може друкувати фотографії двох розмірів - 3-дюймового та 6-дюймового. Розмір 6-дюймової фотографії становить 100x148 мм, а 3-дюймовий - 86x102 мм. Крім того, принтер також може надрукувати фотографії для посвідчення особи за допомогою програми MIJIA. Тим не менш, Xiaomi рекомендує використовувати додаток MIJIA для друку принаймні 3-дюймових фотографій, оскільки інші програми можуть мати невідповідність. Крім того, принтер також має стрічку для друку зображень, і Xiaomi каже, що однієї стрічки достатньо для друку 20 аркушів.

Xiaomi випустили фотопринтер MIJIA 1S

Як вже згадувалося, користувачі можуть використовувати додаток MIJIA для друку фотографій. Він має попередньо встановлені шаблони часто використовуваних фотографій посвідчень, таких як візи в Японію, США та ЄС. Додаток MIJIA також має функції редагування, такі як вісім фільтрів, обертання, обрізання. 

На даний момент невідомо, чи буде цей пристрій продаватися за межами Китаю.

Читайте також: Xiaomi випустили новий робот-пилосос MIJIA Robot Vacuum-Mop 1T.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо перекази, через які Приватбанк може заблокувати вашу банківську карту

Досить часто, в соціальних мережах або на сайті Мінфін, можна побачити гнівні відгуки користувачів ПриватБанк, які скаржаться на те,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -