Реклама

На Lifecell обрушився шквал критики

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Lifecell входить в трійку найбільших операторів мобільного зв’язку і також, як і Київстар та Vodafone, отримують негатив в свою сторону. Раніше ми вже висвітлювали деякі скарги користувачів, але зараз, на Lifecell обрушився шквал критики в черговий раз. В більшості випадків, найпопулярніші скарги стосуються якості покриття, швидкості 4G і тому подібного. Більш детально можете ознайомитися з коментарями користувачів Lifecell нижче. Можливо у Вас також були або є схожі проблеми з Lifecell.

Перший користувач скаржиться на те, що додзвонитися в підтримку користувачів неможливо. Це дійсно погано, оскільки від цього враження від компанії залишається не найкраще.

На Lifecell обрушився шквал критики

Ще один користувач зачепив схожу тему. На цей раз вона стосувалася підтримки в офіційній спільності Lifecell. Користувач хотів дізнатися якість покриття в його районі, але відповідь так і не отримав.

На Lifecell обрушився шквал критики

Тут користувач скаржиться на швидкість передачі даних, а точніше на її відсутність. Прикра історія із швидкістю 4G.

На Lifecell обрушився шквал критики

Чергова скарга на швидкість інтернету. Користувач не може зрозуміти, по якій причині "швидкість інтернету найжахливіша зі всіх операторів". Дійсно, з низькою швидкістю інтернету він (інтернет) стає практично непотрібним.

На Lifecell обрушився шквал критики

В даному випадку, один користувач погрожує змінити Lifecell на іншого оператора, так як його не влаштовує вартість дзвінків на міські номери.
Інший користувач скаржиться на якість покриття в його районі проживання.
Останній користувач взагалі залишив оператора Lifecell і перейшов до конкурентів.

На Lifecell обрушився шквал критики

Як бачимо, скарг надходить надзвичайно багато і невідомо, чи зможе компанія Lifecell їх всіх вирішити і задовольнити потреби своїх користувачів: швидкісний інтернет, покриття 4G та вартість тарифів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому смартфон POCO X3 Pro став популярнішим за Redmi Note 10 Pro

Ще не так давно, одним із найкращих сучасних смартфонів рахували саме Redmi Note 10 Pro. Проте, вже після анонсування...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -