Реклама

З’явилась інформація про тестування нових функцій в месенджері WhatsApp

Останні Новини

І знову мова йде про WhatsApp з позитивної сторони, а саме з’явилась інформація про тестування нових функцій в месенджері WhatsApp для користувачів Android. Дані функції повинні зацікавити значну кількість користувачів, а присутні вони, на даний момент, у бета-версії WhatsApp 2.21.14.16.

Стосуються дані функції якості зображень та відео файлів, які ви відправляєте в месенджері. А саме, буде доступно три варіанти вибору якості відправки. Це буде автоматична, тобто додаток сам обиратиме якість зображення на основі доступної швидкості мережі.

Другий варіант – економія трафіку, тобто зображення буде стиснуто досить сильно, так як основна увага приділятиметься економії трафіку при завантаження до прикладу відео файлів. Третій варіант – найвища якість. Тут і так все зрозуміло, якість відправлених вами файлів буде максимально можливою та близькою до оригіналів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II

Повідомляється, що Sony анонсувала новий варіант смартфона Xperia 5 II у фіолетовому варіанті, який можна придбати лише у японського оператора...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -