Реклама

З’явились зображення смартфона OPPO Reno7 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Поки ми очікуємо на запуск нової серії смартфонів від OPPO, в мережі з’явились зображення одного із них, а саме смартфона OPPO Reno7 Pro. Окрім нього, в лінійці очікуються ще смартфони Reno7 SE та Reno7.

Із опублікованого зображення видно, що зліва, у верхньому кутку, розташований отвір для селфі-камери. Корпус смартфона буде із округленими краями, а рамки надзвичайно тонкі. Деталі задньої панелі поки не розкриті.

З’явились зображення смартфона OPPO Reno7 Pro

Щодо інших відомостей, то раніше повідомлялось, що смартфон OPPO Reno7 Pro працюватиме на чіпсеті Snapdragon 778G та отримає дисплей із частотою оновлення 90 Гц. Акумулятор очікується ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 60 Вт. Кількість датчиків на камері невідомі, але основний очікується 64-мегапіксельним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як працюють нові адаптери на два порти USB Typ-C від Apple?

Вчора, 17 червня 2022 року, почався продаж адаптерів із двойним портом USB Typ-C від компанії Apple. Їх потужність складає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -