Реклама

За допомогою штучного інтелекту змогли “оживити” зображення відомих людей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що за допомогою штучного інтелекту змогли “оживити” зображення відомих людей.

Відповідні зображення публікують в інстаграм-акаунті одного художника, який вирішив скористатися сучасними технологіями, щоб максимально зробити “живими” відомих особистостей минулих століть.

Ми можемо з впевненістю сказати, що зображення вийшли надзвичайно реальними, а точніше такими, ніби особистостей із зображень фотографували в справжніх фото-студіях.

Так ось, американський художник Натане Шіпо опублікував в себе в Instagram “Ожившу” Мону Лізу неперевершеного Леонардо да Вінчі, Бенджаміна Франкліна із 100-доларової купюри та всім відомого Вільяма Шекспіра. Із зображеннями можете ознайомитися нижче.

Як повідомляється, для "оживлення" використовувалася технологія pixel2style2pixel та велика праця художника, який в кінцевому результаті дав їм той вигляд, який ми побачили.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий смартфон Oppo рекламують ще до анонсу

Новий смартфон Oppo рекламують ще до анонсу. В Китаї в магазинах вже почали рекламувати смартфон Oppo Reno5, який тільки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -