Реклама

Легендарний флагманський смартфон Samsung отримав Android 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Легендарний флагманський смартфон Samsung отримав Android 11. Мова йде про смартфон Galaxy SII, який дебютував майже десять років тому. Цей смартфон перестав підтримуватися корейським виробником вже досить давно. Однак ентузіасти продовжують випускати альтернативні, неофіційні, прошивки з новими функціями і новими версіями ОС.

На початку року флагман-легенда Samsung Galaxy SII отримав неофіційну версію Android 10. Тепер ентузіасти пішли далі і портувала на Samsung Galaxy SII неофіційну оболонку LineageOS 18.1 на основі найсвіжішої версії операційної системи Android 11.

Портована версія LineageOS 18.1 призначена для варіанту Samsung Galaxy SII з модельним номером GT-I9100. Її створили учасники спільноти мобільних розробників XDA Developers під ніками rINanDO і ChronoMonochrome, а також ряд інших розробників.

«Прямо з коробки» в LineageOS 18.1 для Samsung Galaxy SII коректно працюють сенсорний екран, Wi-Fi, камера, звукова система. Радіонтерфейс RIL (Google Android Radio Interface Layer) працює частково - користувачі зможуть приймати дзвінки, але не робити їх. Ряд інших функцій поки не працює взагалі, включаючи GPS і FM-радіо.

Samsung Galaxy SII дебютував в лютому 2011 року і спочатку працював зі встановленою Android 2.3 Gingerbread, останніми офіційними оновленням стала Android 4.1.2 Jelly Bean.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Японські вчені зробили важливий прорив у виробництві OLED-дисплеїв

Екрани на базі органічних світлодіодів (OLED) яскравіше, контрастніше і енергоефективніше звичайних LED-матриць. Однак і вони не позбавлені недоліків начебто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -