Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Забули чи не встигли забрати кошти з банкомату ПриватБанку? Розповідаємо, що з...

Забули чи не встигли забрати кошти з банкомату ПриватБанку? Розповідаємо, що з цим робити та як це виправити!

0

Думаю, що багатьом знайома ситуація: Ви підходите до банкомату ПриватБанку, прекрасно знаючи як проводити операцію зняття коштів, і тут зловили ґав та не встигли забрати готівку. У Вас паніка, тому що не знаєте чи можна повернути фінанси назад. Проте, є легкий спосіб, з допомогою якого все ж таки можна отримати свої кошти: через саму фінансову установу (банк).

Отже, нижче буде наведено певний алгоритм дій, відтворивши які, на Ваш рахунок повернуться гроші.

1) І спочатку необхідно відразу зателефонувати чи прийти до працівників того банку, банківською карткою якого Ви користуєтесь.
2) Потім працівник банку попросить певні особисті дані, такі як: прізвище, ім‘я та по-батькові, номер телефону і так далі.
3) Адміністрація фінансової установи телефонує на екстрений номер, щоб відслідкувати шлях пересування коштів.
4) Після телефонного дзвінка до, окремо відведених служб, вони повідомлять вас, в яке відділення необхідно підійти.
5) Відвідавши відділення проходите ідентифікацію особистості за допомогою документів, які підтверджують особу..
7) Якщо спеціалісти банку перевірили все та це закінчилось успішно - Ви оформлюєте писемну заяву, де детально описуєте, чому не забрали кошти з банкомату вчасно.
Далі, адміністрація починає загальний аналіз: передивляється архіви камер спостереження, після чого Ви, нарешті, зможете забрати свою втрачену готівку.

Проте, на жаль, не завжди все так просто закінчується, так як дуже часто гроші не потрапляють до рук власника через те, що зловмисник його випередив. Іншими словами: викрав кошти, в той час, доки Ви проводили операцію знімання. Що ж робити в таких ситуаціях?

Цікаво: Українці не можуть закрити рахунок ФОП в ПриватБанку.

Насамперед, потрібно зрозуміти, що сам ПриватБанк не буде нічого компенсувати тому, що завдання віддати певну суму, яку Ви вимагали, працівники виконали, а отже, необхідно звертатися до поліції, де відкриють особисту справу та розпочнуть пошуки афериста.
Якщо Ви не знаєте, як правильно це робити і з чого починати - попросіть допомоги у співробітника банку, він розповість всі нюанси.

Також нещодавно стало відомо, що українці скаржаться на неможливість пройти “Новорічний квест” від ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version