Реклама

З’явилось живе зображення Z Fold 2

Останні Новини

5 серпня ми очікуємо реліз Galaxy Z Fold 2 та інших продуктів від Samsung. Сьогодні, в мережі Twitter, з’явилось живе зображення Z Fold 2 .

З’явилось живе зображення Z Fold 2

Фото показує нам дисплей Z Fold 2. Проте його дизайн розгледіти досконало не вдається, так як засвічується логотип. Але ми бачимо розташування передньої камери не в формі каплі води, а в фронтальному отворі, що підтведжує отримані швидше зображення.

Щодо характеристик, то, ймовірно, Galaxy Z Fold 2 отримає 7,59-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2213х1689 пікселів. Частота оновлення очікується 120 Гц, а передня камера – 10-мегапіксельна. Живитись пристій, можливо, буде від чіпсета Snapdragon 865 Plus. Пам’ять буде доступна у розмірі 256 Гб та 512 Гб.

Рекомендуємо: З’явились зображення дисплея 5.4” iPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia готується представити ноутбук власної розробки

Бренд Nokia за останні роки неабияк розрісся. Якщо спочатку компанія HDM Global випускала під цим брендом смартфони, то зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -