Реклама

Google Play Console розкриває смартфон LG Velvet

Останні Новини

Вперше, LG Velvet 5G був випущений в Південній Кореї ще в травні цього року. Працювала дана модель на чіпсеті Snapdragon 765G. Сьогодні, Google Play Console розкриває смартфон LG Velvet, і ймовірно, це буде нова модель Velvet з іншим чіпсетом.

Google Play Console розкриває смартфон LG Velvet

Як видно із звіту, працюватиме даний смартфон на мікросхемі MediaTek MT6883 (Dimensity 800). Даний процесор — це 7-нм процесор з чотирма ядрами Cortex A76, що працюють на частоті 2,0ГГц та з чотирма ядрами Cortex A55, що працюють на частоті 2,0 ГГц. Оснащений він Mali-G77MC4 та ігровою технологією HyperEngine. Також, присутня тут підтримка 5G. Окрім процесора, розкрита ще оперативна пам’ять — 6Гб та операційна система – Android 10.

Щодо інших характеристик, то очікується 6,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080х2460 пікселів. На дисплеї розташована передня камера на 16Мп. Задня панель отримує потрійну камеру на 48Мп, 8Мп та 5Мп.

Джерело: gadgetsrewind

Рекомендуємо: LG Створили УФ-Стерилізатор Для Телефонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Роздільна здатність камери телефона та найбільш популярні її розміри

На сьогоднішній день важко знайти людину, яка б користувалася телефоном, у якого немає камери. Це скоріше стосується літніх людей,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -