Реклама

Анонс перших дискретних відеокарт Intel Xe вже близько

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що анонс перших дискретних відеокарт Intel Xe вже близько і повинен відбутися 14 серпня.
Відділ компанії Intel, який займається розробкою відеокарт, опублікував відповідну інформацію в Twitter, але через деякий час її було видалено. Проте скрін повідомлення було збережено і зараз він гуляє в мережі.

Анонс перших дискретних відеокарт Intel Xe вже близько

Дивлячись на скрін, компанія збирається офіційно представити відеокарту 14 серпня і судячи зі змісту, мова йде саме про дискретні GPU. Всі користувачі очікують, що це буде саме відеокарта Intel Xe, яка вбудована в процесор Tiger Lake.

Анонс перших дискретних відеокарт Intel Xe вже близько

В компанії ніяк не коментують витік такої інформації, але також існує ймовірність, що це стався збій системи автоматичної публікації і зворотній відлік до анонсу може розпочатися з іншої дати. Зараз нам залишається тільки очікувати на 14 серпня і надіятися, що ніхто не помилився і анонс відбудеться.

Рекомендуємо: Intel Придбали Rіvet Networks.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple влипла в черговий скандал

Компанія Apple влипла в черговий скандал, який пов’язаний з їх фірмовим магазином AppStore. Сьогодні надійшла інформація, що розробник мобільних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -