Реклама

Apple патентує нові кнопки для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Apple патентує нові кнопки для смартфонів, а можливо з часом і для інших своїх пристроїв.
Відповідно до патентного зображення, нові кнопки стануть займати менше місця і стануть багатофункціональними. Особливістю нових кнопок стане те, що їх можна буде налаштовувати за допомогою програмного забезпечення та вони стануть чутливими до натискання.

Apple патентує нові кнопки для смартфонів

В описі до патенту, для прикладу зображена кнопка включення, але як повідомляється, налаштовувати можна буде всі кнопки, які будуть на пристрої. Всередині кнопки розміщена електро катушка та магніт. При подачі току катушка буде переміщати магніт, цим забезпечуючи зворотній зв’язок. В патенті йде мова, що магніт буде зміщатися тільки на 0,01 мм, чого цілком достатньо для зворотнього зв’язку. Також під магнітом буде розміщуватися датчик, який буде враховувати силу натискання.
Патент цікавий і можливо, що в найближчий час ми побачимо його в дії.

Рекомендуємо: Apple розробляє розкладний смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому так важливо мати на смартфоні aptX

В сьогоднішні дні смартфон став невід'ємною частиною життя кожного. Він допомагає у всьому. Люди на ньому працюють, розважаються, спілкуються,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -