Реклама

Apple розробляє власну захисну маску для обличчя

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З’явилася інформація, що Apple розробляє власну захисну маску для обличчя.
Відповідно до звіту Bloomberg, маска для обличчя, яку називають Apple Face Mask, використовує три шари матеріалу для фільтрації повітря. Окрім цього, компанія також має ще одну маску ClearMask, яка є першою повністю прозорою хірургічною маскою, затвердженою FDA.

Apple розробляє власну захисну маску для обличчя

Завдяки прозорості матеріалу, ClearMask дозволить тим, хто глухий або має проблеми зі слухом, вести розмову з іншою людиною. Відповідно до звіту, Маска для обличчя була розроблена і виготовлена повністю внутрішніми командами Apple, тоді як ClearMask постачався ззовні.

Крім того, компанія ретельно постачає матеріали, щоб не забирати матеріали, необхідні для ЗІЗ, у лікарнях. Щоб замінити стандартні тканинні маски, які носять співробітники, Apple почне розсилати нові маски корпоративним та роздрібним працівникам протягом наступних кількох тижнів.

Що стосується дизайну, то маска виглядає досить унікально з великими покриттями зверху і знизу для носа та підборіддя. Вона також поставляється з регульованими резинками, так що маска легко прилягає до вух людини.

Поки невідомо, чи планує компанія виробляти ці нові маски для зовнішнього використання.

Рекомендуємо: Відомі Характеристики Та Ціна Нових Навушників Apple AirPods Studio.

Джерело: Bloomberg

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Хакери зламують пристрої «розумного» будинку та нацьковують поліцію на громадян

ФБР розповіло, що хакери зламують пристрої «розумного» будинку та нацьковують поліцію на громадян і за допомогою гаджетів стежать за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -