Реклама

Чому так складно уявити своє життя без інтернету в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Колись, ще років 20 тому , ніхто й уявлення не мав, що через декілька років наше життя кардинально зміниться, адже в світі почне поширювати “інтернет”. Ця всесвітньо відома мережа, яка заполонила серця мільярди людей не відразу стала доступною, все було поступово. Спочатку інтернет був недоступний, потім важко доступний, далі доступним, але обмеженим, та нарешті ми дочекалися моменту коли інтернет став швидкісним та безлімітним. В нашому суспільстві важко зустріти того, хто взагалі не користувався інтернетом, і я з упевненістю заявляю, що він заполонив наше життя. Сказати, що це погано я не можу, але думки мільярдів користувачів розділяються.

Інтернет є в кожному домі, кафе, парках, та інших громадських місцях. Ним користуються навіть люди похилого віку, але не всі. Деякі пенсіонери вважають, що інтернет шкодить певним чином нашому здоров'ю, і категорично відмовляються від його підключення. Наприклад, мій дідусь має крутий смартфон, але інтернету не підключає, він каже, що колись всі й без нього жили чудово, і я не можу з ним не погодитися, адже дійсно колись було зовсім по-іншому. Тому, моя думка, що старше покоління більше боїться змін, виходу з зони комфорту, а не шкоди здоров'ю.

Цікаво: Названо 5 правил безпечного користування інтернетом з смартфону.

Люди можуть жити без інтернету, я погоджуюся, але це люди, які ним не користувалися, або які вважають, що інтернет приносить якусь шкоду здоров'ю, а от ті хто активно користується чи користувався ним так не думають. Звичайно є рідкісні випадки коли людина після довгих років користування мережею відмовилась від неї, але я нагадаю, що це мега рідкісні випадки.

Інтернет потрібен всюди, адже уявіть скільки офісів, заводів, фірм та фабрик припинять своє існування без інтернету. Також, потрібно зазначити, що інтернет потрібен і для розваг, адже якщо не розвантажувати мозок в іграх чи соціальних мережах в наш час, то можна зійти з розуму😅. Загалом інтернет дуже корисний винахід. І мало користуються ним тільки ті, хто живе десь у лісі добуваючи їжу полюванням або ж риболовлею.

Інтернет містить в собі мега багато корисної інформації, звичайно ж як і шкідливої.

Мене часто запитують як я ставлюся до інтернету, і чи вважаю я його всесвітнім злом!? Ні! Я вважаю, що часи змінюються, змінюємося і ми. Зручність зараз перш за все, і інтернет може й завдає невеликі зміни в нашому організмі, але точно не несе такої шкоди як ви уявляєте.

Звичайно, що інтернет може пропагандувати шкідливі звички, неправильне харчування чи нездоровий спосіб життя, але якщо не вносити цей контент в топ пошуку, то і хвилюватися немає чому. Також, наша держава намагається контролювати певні контенти, хоть нам це не завжди подобається. Хоча це необхідна дія для контролю та захисту людей від негативного впливу.

Цікаво: Відомо, як користуватися месенджером Viber без плати за інтернет.

Чому відбувається така міра безпеки, все просто, адже деякі контенти можуть зашкодити молодому поколінню. Наші діти дуже допитливі і намагаються часто повторити побачене, напрочуд як розумна доросла людина просто пролистає мимо. Щоб не допустити вагомих помилок варто слідкувати за тим, що переглядають діти чи підлітки.
Ми вже не уявляємо свого життя без інтернету, адже нас приваблює все, що спростовує нам життя.

Отже, інтернет - популярна всесвітньо відома мережа, що заполонила серця та має як свої плюси, так і мінуси. Тому, варто завжди правильно використовувати її, і навчити своїх дітей, бо зараз суспільства без інтернету просто не існуватиме.

Також нещодавно ми перерахували нюанси, які потрібно було б виправити, щоб користування Інтернетом виглядало ще більш комфортним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в січні 2021 року

Сьогодні було названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в січні 2021 року. Згідно опублікованого рейтингу Kantar Cmeter, минулого місяця,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -