Реклама

Названо два найочікуваніші смартфони в квітні 2021 року

Останні Новини

Плануєте найближчим часом оновити свій смартфон? В такому випадку рекомендуємо вам ознайомитись із найбільш очікуваними новинками на ринку смартфонів цього місяця, а саме квітня 2021 року.

Sony Xperia 1 III

Офіційна презентація даного пристрою очікується 14 квітня. Звісно, що до цього часу практично всі його характеристики уже відомі. Телефон отримає OLED екран з роздільною здатністю 4К, підтримку HDR та частоту оновлення екрана 120 Гц. Працюватиме пристрій на процесорі Snapdragon 888 з 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб внутрішньої. Отримає смартфон потрійну камеру з основним датчиком на 64 Мп, ультраширококутним на 12 Мп та 12 Мп перископ, що зможе знімати з 60-кратним зумом. Акумулятор тут буде ємністю – 5 000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт.

Moto G60

Даний смартфон повинен отримати 6,78-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD + та частотою оновлення 120 Гц. Працюватиме смартфон на процесорі Snapdragon 732G з 4 або 6 Гб оперативної пам’яті. Внутрішня пам’ять також буде доступна у двох варіантах -64 Гб та 128 Гб. Оснащений пристрій буде потрійною камерою з датчиками – 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Акумулятор отримає ємність 6 000 мАг.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що необхідно видалити з смартфона в першу чергу, якщо закінчується пам’ять на Android

Ми настільки довго можемо користуватися своїм смартфоном, що не помічаємо, що він не резиновий, і не може розтягнути свою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -