Реклама

Відбувся анонс нового смартфона TECNO Spark 8P

Останні Новини

Очікуючи на запуск новинки від TECNO, цього тижня без зайвого розголосу відбувся анонс нового смартфона TECNO Spark 8P. Відповідно до цього нам було розкрито його характеристики та інші деталі.

Смартфон TECNO Spark 8P отримає 6.6-дюймовий IPS РК-дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Частота оновлення екрану становитиме 90 Гц. Передня панель смартфона обладнана фронтальною камерою з 8 Мп датчиком. Основна камера Spark 8P є потрійною, а основний датчик отримав 50 Мп.

Працюватиме TECNO Spark 8P під управлінням операційної системи Android 11. Процесор тут MediaTek Helio G70. Отримав телефон 4 Гб оперативної пам'яті та 256 Гб вбудованої. Акумулятор тут ємністю 5000 мАг, що підтримує можливість швидкої зарядки потужністю 10 Вт.

Доступний смартфон Spark 8P буде у золотому, блакитному, синьому та фіолетовому кольорових варіантах. Стосовно цін, то вони поки не розголошуються.

Також нещодавно стало відомо, що відомий виробник бюджетних смартфонів вирішив захопити ринок смартфонів до 7000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У Viber взялися за захист українців від шахраїв

Останніх декілька років спостерігається тенденція переходу шахраїв в інтернет, а кількість обманутих українців є тому підтвердженням. Причин для переходу...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -