Реклама

Dell UP3221Q – перший mini-LED монітор на ринку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Dell показала свій монітор UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) ще на початку поточного року, але тепер він виходить на ринок. Продажі стартують з 5 листопада. Як стверджують в компанії, Dell UP3221Q – перший mini-LED монітор на ринку.

Dell UP3221Q - перший mini-LED монітор на ринку

Для монітора заявлене охоплення колірного простору DCI-P3 на 99,8%, а Adobe RGB – на 93%. Крім того, тут є сертифікація VESA DisplayHDR 1000. Також варто відзначити заводське калібрування і вбудований колориметр Calman.

Що стосується звичайних параметрів, монітор оснащений панеллю діагоналлю 31,5 дюйма дозволом 3840 х 2160 пікселів, а також портами DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Thunderbolt 3 (x3), USB 3.2 (x2) і роз'ємом для підключення зовнішнього колориметра.

При цьому Dell UP3221Q вийшов дуже дорогим - він коштує 5000 доларів. Зате підставка поставляється в комплекті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як отримати позитивне рішення на оформлення кредиту

Кожній людині, хоча б раз пропонували взяти кредит. Одні люди бояться їх оформляти, а інші роками живуть, закриваючи один...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -