Реклама

Facebook розробляє AR окуляри спільно з Ray-Ban

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Facebook розробляє AR окуляри спільно з Ray-Ban.

Така інформація була оголошена на віртуальній конференції Facebook Connect, де компанія також представила бездротову VR-гарнітуру наступного покоління Quest 2.

Як заявив Цукерберг: “Провівши час з командою EssilorLuxottica (виробник Ray-Ban) та відвідавши їх фабрику, я зрозумів, що вони є правильним партнером для нас, щоб допомогти поєднати найкращі технології разом із найкращими окулярами».

Окуляри, які продаватимуться під брендом Ray, не матимуть вбудованого дисплея, але зможуть мати голосового помічника. Окуляри будуть працювати, поєднуючи їх зі смартфоном. Це означає, що розумні окуляри будуть працювати, як і Snap Spectacles або Amazon Echo.

Facebook не хоче повідомляти більше інформації про розумні окуляри. Наразі невідомо, ні як вони будуть називатися, ні яка буде їхня ціна.

“Ми побудуємо та випустимо пару розумних окулярів Ray-Ban у 2021 році. Вони поєднуватимуть інноваційні технології із стилем передової моди та допоможуть людям краще спілкуватися з друзями та родиною”, – сказав Facebook у своєму дописі в блозі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано класні віджети для Android в 2022 році

Android важко уявити без віджетів. Такі маленькі дрібнички дозволяють швидко ввімкнути музику чи ліхтарик. Вони тримають нас в курсі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -