Реклама

FCC підтвердили випуск смартфона Samsung Galaxy A12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Повідомлялося, що Samsung планує випустити новий бюджетний пристрій у своїй серії Galaxy A, який стане наступником свого Galaxy A11. Пристрій буде називатися Galaxy A12, відповідно до номера його моделі SM-A125M / DS. Сьогодні, FCC підтвердили випуск смартфона Samsung Galaxy A12.

Відповідний пристрій був помічений на сертифікації, де було розкрито ключові характеристики телефону. Відповідно до звіту про сертифікацію FCC, новий Galaxy A12 матиме акумулятор на 5000 мАг з номером моделі “EB-A217ABY”. Той самий акумулятор вже використовувався в Galaxy A21.

FCC підтвердили випуск смартфона Samsung Galaxy A12

Також виявляється, що Galaxy A12 поставляється зі старим зарядним пристроєм EP-TA200 на 15 Вт, який заряджатиме пристрій у двох режимах: 15 Вт (9 В, 1,67 А) та 10 Вт (5 В, 2 А). Більше того, Galaxy A12 також оснащений портом USB Type-C, оскільки використовує кабель Samsung Type-C (EP-DR140).

FCC підтвердили випуск смартфона Samsung Galaxy A12

Пристрій також має 3,5-мм роз’єм для навушників, як у комплекті зі знаменитими і старими навушниками Samsung (No моделі EHS64AVFWE).

Згідно з попередніми звітами, очікується, що пристрій матиме попередній TFT-дисплей від Galaxy A11. Більше того, він також був помічений на Geekebench, який раніше виявив, що пристрій буде поставлятися з чіпсетом Mediatek Helio P35. У попередній моделі також є чіпсет початкового рівня - SD450.

Очікується, що на телефоні буде представлена ​​чотирикамера на задній панелі та одна передня камера. Очікується, що абсолютно новий Galaxy A12 буде доступний у наступних двох варіантах зберігання: 3/32 ГБ та 4/64 ГБ.

Запуск Galaxy A12 очікується незабаром, оскільки сторінка підтримки для цієї моделі вже працює.

Читайте також: Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram

Якщо ви втомилися від Instagram або турбуєтесь про свою конфіденційність і розкриття ваших особистих даних, ви можете легко видалити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -