Реклама

Google запускає «безкоштовний» VPN

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google запускає «безкоштовний» VPN. Сервіс доступний для користувачів тарифного плану Google One на 2 ТБ.

Компанія Google оголосила про запуск нового сервісу VPN, який буде доступний умовно безкоштовно для користувачів платної підписки Google One на 2 ТБ і більш дорогих тарифів.

Google запускає «безкоштовний» VPN

Сервіс VPN by Google One доступний для таких користувачів без додаткової оплати. Сам по собі тариф Google One на 2 ТБ передбачає оплату в 10 доларів в місяць або 100 доларів на рік.

Для сервісу VPN не передбачено окремого додатка, він вбудований прямо в додаток Google One. Спочатку VPN by Google One доступний тільки для користувачів пристроїв Android. В описі говориться: “У додатку Google One ви можете швидко включити шифрування свого інтернет-трафіку для додаткового захисту при роботі в Мережі “.

За словами розробників, Google планує почати поширювати сервіс для користувачів в США протягом найближчих тижнів. Випуск в інших регіонах, а також для платформ iOS, Windows і macOS, планується в наступних місяцях.

Читайте також: Google Maps Отримав Корисні Функції Для Велосипедистів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фірмовий додаток Київстар не задовольняє потреби користувачів

Компанія Київстар запустила додаток “Мій Київстар” для того, щоб зменшити навантаження на операторів та фірмові магазини. Крім цього, додаток...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -