Реклама

Конкурент ОС Android готується до релізу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Конкурент ОС Android готується до релізу. Бета-версія HarmonyOS 2.0 для смартфонів вийде ще до кінця цього року, в грудні.

У вересні, коли Huawei формально представила операційну систему HarmonyOS 2.0, вона пообіцяла, що бета-версія для мобільних пристроїв стане доступна розробникам в грудні. Так як до грудня залишилося небагато, глава відділу споживчого програмного забезпечення Huawei заявив, що в даний час прогрес підготовки бета-версії дуже хороший, все готово, і реліз відбудеться в строк.

Також нам розкрили трохи подробиць про саму систему. Виявилося, що всередині Huawei рішення почати створення власної ОС було прийнято ще в травні 2016 року. Вже тоді у Huawei вже був макет майбутнього ринку і можливих технологічних напрямків.

Також нам розповіли, в чому відмінність HarmonyOS 2.0 від звичайних операційних систем. Справа в тому, що умовно будь-яка ОС сприймає комп'ютер або інший подібний пристрій, як модуль, що складається з CPU, дисплея, динаміків, накопичувача і так далі. HarmonyOS 2.0 працює інакше. Вона сприймає безпосередньо самі пристрої IoT, як модулі. Наприклад, лампа - це модуль дисплея, а телевізор - модуль дисплея і модуль динаміка. І з'єднання між пристроями в даному випадку перетворюються в сполуки між модулями, що має бути простіше.

Представник Huawei назвав HarmonyOS 2.0 найбільшою в галузі інновацією, але, звичайно, потрібно дочекатися виходу і перших пристроїв.

Читайте також: Huawei Назвали Смартфони, Які Отримають HarmonyOS.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні недоліки гнучких смартфонів і чому вони не стали хітами

Складні смартфони з'явились відносно недавно, але так і не стали популярними. Звісно, ними цікавляться, про них знають, але чомусь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -