Home Новини сучасних технологій Як увімкнути та вимкнути наскрізне зашифроване резервне копіювання WhatsApp

Як увімкнути та вимкнути наскрізне зашифроване резервне копіювання WhatsApp

0

Використовуючи найвідоміший месенджер, ви, напевно, бачили повідомлення від програми, в якому сказано, що в повідомленнях використовується наскрізне шифрування. Таким чином, резервне копіювання WhatsApp також захищено, якщо користувач захоче додати цей рівень захисту до цих елементів, збережених у iCloud та Google Drive .

Додаток підкреслює, що наскрізне шифрування гарантує, що всі повідомлення та дзвінки надходять лише між задіяними контактами. Але це давній випадок. Минулого року він почав працювати над механізмами захисту резервних копій користувачів.

Сьогодні ми розповімо, як увімкнути (а також вимкнути) наскрізне зашифроване резервне копіювання WhatsApp. Але варто повідомити: якщо ви втратили розмови і не пам’ятаєте пароль чи ключ, відновити їх буде неможливо. Програма не може скинути пароль або відновити резервну копію за вас.

Цікаво: Усе про WhatsApp, чого раніше ви могли не знати.

Увімкнення наскрізного зашифрованого резервного копіювання WhatsApp:

Зображення були зроблені на iPhone, але спосіб активації шифрування резервної копії такий же на пристроях з операційною системою Android.

1. Відкрийте WhatsApp і перейдіть до «Налаштування». Тут натисніть «Розмови».

2. Знайдіть «Резервне копіювання чату» та натисніть опцію.

3. На цій сторінці ви виберете опцію «Зашифроване наскрізне резервне копіювання».

4. Тепер просто натисніть «Активувати». Тоді WhatsApp дасть вам інструкції, як встановити пароль або ключ шифрування. Натисніть «Створити» та зачекайте, поки програма підготує наскрізне зашифроване резервне копіювання. Месенджер нагадує, що під час процесу може знадобитися заряджати мобільний телефон.

Цікаво: Як одночасно користуватись двома обліковими записами в WhatsApp? Інструкція для iPhone.

Як відключити:

  1. Щоб вимкнути наскрізне зашифроване резервне копіювання WhatsApp, виконайте той самий шлях до кроку 3, перерахованого вище.
  2. Тепер ви натискаєте «Вимкнути». Необхідно ввести пароль або ключ. Торкніться «Вимкнути» ще раз, щоб підтвердити своє бажання завершити цей тип збереження розмов.

Готовий! Тепер ви знаєте, як увімкнути або вимкнути наскрізне зашифроване резервне копіювання в WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version