Реклама

Інноваційний дверний дзвінок Xiaomi доступний за 8 дол

Останні Новини

На платформі Xiaomi Youpin з’явився інноваційний продукт – дверний дзвінок OPPLE Xiaomi, що уже доступний до покупки за 8 дол. Даний дзвінок повністю бездротовий з можливістю передачі сигналу дзвінка до 80 метрів.

Дверний дзвінок OPPLE складається із зовнішнього блоку, тобто самого дзвінка та приймача. Основний блок із дзвінком отримав вбудований модуль генерації електроенергії, відповідно до чого, при натисканні на нього, кінетична енергія перетворюється на електричну, тим самим подаючи сигнал миттєво.

Інноваційний дверний дзвінок Xiaomi доступний за 8

Отримав бездротовий дверний дзвінок OPPLE 5 рівнів гучності, 36 поліфонічних мелодій дзвінка та безшумний режим. В останньому, звуковий сигнал відсутній, при натисканні на дзвінок передаватиметься сигнал світловим миганням. Ще одним варіантом використання даного пристрою є використання його як пейджера.

Рекомендуємо: Розкрито дату релізу смартфона Huawei Nova 7 SE 5G Vitality Edition.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto

Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto. Тепер з'являться змінні шпалери. Google готується до запуску нової функції. Компанія Google...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -