Реклама

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux. Додаток називається Uno Calculator і своїм інтерфейсом повністю повторює Windows-додаток відомий всім як «Калькулятор». Встановити його можна з каталогу додатків Snap store. В даному випадку програма представлена ​​на скріншотах з Ubuntu.

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

У минулому році Microsoft відкрила вихідний код «калькулятор», це і зробило можливим його перенесення в Linux – за допомогою крос-платформної середовища виконання C # і XAML Uno Platform.

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

Оригінальний графічний інтерфейс відтворений 1-до-1 за допомогою движка Skia, а в Ubuntu додаток інтегровано через фреймворк GTK.

Що в підсумку? У Linux з'явився багатофункціональний калькулятор зі знайомим інтерфейсом і пристойною функціональністю - підтримка перекладу величин і конверсії валют збережена. Як зазначається, такий калькулятор точно краще стандартного калькулятора середовища Gnome.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як раціонально використовувати електроенергію

Платежі за електроенергію лякають мабуть кожного українця, адже незважаючи на помірну вартість за 1 кВт, платежі за місяць становлять...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -