Реклама

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux. Додаток називається Uno Calculator і своїм інтерфейсом повністю повторює Windows-додаток відомий всім як «Калькулятор». Встановити його можна з каталогу додатків Snap store. В даному випадку програма представлена ​​на скріншотах з Ubuntu.

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

У минулому році Microsoft відкрила вихідний код «калькулятор», це і зробило можливим його перенесення в Linux – за допомогою крос-платформної середовища виконання C # і XAML Uno Platform.

Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux

Оригінальний графічний інтерфейс відтворений 1-до-1 за допомогою движка Skia, а в Ubuntu додаток інтегровано через фреймворк GTK.

Що в підсумку? У Linux з'явився багатофункціональний калькулятор зі знайомим інтерфейсом і пристойною функціональністю - підтримка перекладу величин і конверсії валют збережена. Як зазначається, такий калькулятор точно краще стандартного калькулятора середовища Gnome.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони Samsung Galaxy S21 не отримають “штучних людей” Neon

На виставці CES 2020 Samsung анонсувала продукт під назвою Neon, який південнокорейський виробник охрестив «штучною людиною». В кінці листопада...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -