Реклама

Компанія Xiaomi випустила новий смартфон Mi 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ми неодноразово розповідали про те, що компанія Xiaomi полюбляє випускати неймовірну кількість смартфонів, які мало чим відрізняються від тих, які вже були випущені раніше. Зазвичай, Xiaomi випускають один смартфон під власним брендом і потім розпочинають розмножувати їх для Redmi та Poco. В даному випадку, компанія вирішила не вигадувати щось сильно нове і результатом стало те, що компанія Xiaomi випустила новий смартфон Mi 11.

Мова зараз йде навіть не про основну лінійку смартфонів Mi 11, а про Mi 11 Lite, оскільки новий смартфон називається Mi 11 Lite 5G NE, де "NE" розшифровується як "New Edition". Так що ж такого нового в цій Лайт версії Mi 11?! Для початку розглянемо всі характеристики смартфона і тільки потім знайдемо розбіжності з основною версією.

Смартфон Mi 11 Lite 5G NE отримав великий 6.55 - дюймовий AMOLED дисплей з частотою оновлення 90Гц, процесор Qualcomm Snapdragon 778G, 6/8 Гб оперативної пам'яті, 128/256 Гб внутрішньої пам'яті, потрійну основну камеру (64 Мп + 8Мп + 5Мп), фронтальну 20 Мп, акумулятор 4250 мАг.

Зараз стосовно відмінностей від Mi 11 Lite 5G, а їх не так вже й багато. Перша відмінність полягає в процесорі, оскільки Mi 11 Lite 5G працює на Snapdragon 780G, а новинка на Snapdragon 778G. За результатами тестування, дані процесори практично ідентичні, але виконані за різними техпроцесами - 780G 5 нм, а 778G - 6 нм.

Наступна відмінність полягає в програмному забезпеченні. NE отримав нові фільтри та декілька додаткових режимів для зйомки відео.

Третя відмінність - кольорові варіанти. Новий NE отримав не тільки стандартні кольори (чорний, жовтий, зелений), а й новий кольоровий варіант, який називається «Snowflake White».

Фактично це всі відмінності. Стосовно ціни, то нова версія виявилася дорожчою за Mi 11 Lite 5G і коштує 379 $ проти 369 $ за 11 Lite 5G .

Також нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi випустила 3 нові смартфони Redmi 9.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що буде, якщо засунути в банкомат ПриватБанку фальшиву купюру?

Зустріти людину, яка б не мріяла про багатство, безмежну суму грошей і вільне розпорядження ними, неймовірно просто, оскільки про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -