Реклама

Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Qualcomm офіційно оголосила про проведення свого щорічного заходу Technology Summit в самому початку грудня. Як повідомляється, компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи.

Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

Традиційно, в перший день конференції компанія представляє нові однокристальних платформи, в тому числі флагманські. Цього року такий стане Snapdragon 875, але, можливо, більше уваги буде приділено інший SoC.Як пише джерело, Qualcomm, поряд з 5-нанометровій Snapdragon 875 представить і свою першу 5-нанометровій однокристальну платформу середнього рівня. Ніяких технічних подробиць з цього приводу поки немає, але, ймовірно, мова йде про Snapdragon 775G.

Ця платформа, за чутками, підніметься вище в ієрархії Qualcomm і виявиться значно ближче до Snapdragon 875, ніж нинішня Snapdragon 765G до Snapdragon 865. А ще саме їй, а не Snapdragon 875, приписують вбудований модем 5G. Врахувати це, помножити на помітно більшу (щодо Snapdragon 765G) продуктивність, додати підвищену енергоефективність і меншу ніж у Snapdragon 875 вартість, і вимальовується чи не найкраща SoC нової лінійки Qualcomm.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Додаток Samsung Members розширює свої можливості

Додаток Samsung Members вже відомий користувачам пристроїв Galaxy.Він допомагає тестувати наприклад функціональність камери,стан батареї,активність безпровідної зарядки,функцію розпізнавання обличчя,підключення пера...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -