Реклама

Компанія Realme представила зубну щітку M1 Sonic

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Realme представила зубну щітку M1 Sonic, яка працює на вдосконаленому звуковому двигуні від LEBOND, який може вібрувати не менше 34000 разів на хвилину.

Компанія Realme представила зубну щітку M1 Sonic

Він також оснащений щетиною Дюпона, яка містить 99,9% антибактеріальних властивостей. Кожне помахування зубною щіткою на 10 ° здатне глибше проникати в будь-яку важкодоступну поверхню рота.

Керувати зубною щіткою можна в трьох різних режимах: м'який режим для дуже чутливих зубів, чистий режим для повсякденного режиму, білий режим для глибокого чищення та режим полірування для досягнення яскравості зубів.

Компанія Realme представила зубну щітку M1 Sonic

Автономність роботи складає 90 днів, якщо використовувати її не частіше, ніж 2 рази в день. Також варто відмітити, що M1 Sonic отримала захист від вологи IPX7, тобто її можна тримати у воді до 30 хв.

Ціна такої електрощітки складає 27 доларів і доступна вона в двох кольорах: синьому та білому.

Рекомендуємо: Realme Випускає Надлегку Валізу Об’ємом 37 Літрів.

Джерело: Realme

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 якісні смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом

За період локдауну та карантинів, багато людей залишились без роботи, деяким урізали заробітну плату, проте ціни на електронну...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -