Реклама

Компанію Huawei змусили покинули важливий ринок смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що після введення чергових американських санкцій, компанію Huawei змусили покинули важливий ринок смартфонів. Компанії Huawei зараз переживає не легкий етап свого існування і на цей раз, вони втратили важливий і великий ринок збуту своїх смартфонів. Мова зараз йде про Тайвань.

На цьому тижні деякі ЗМІ повідомили про те, що компанія Huawei вже пішла з ринку смартфонів Тайваню. Джерелом послужило те, що реліз флагманської лінійки Huawei P40 Pro, який в цій країні повинен був відбутися у вересні-жовтні 2020 року, перенесли на невизначений термін.

Компанія Xunwei Technologies, яка представляє інтереси Huawei в регіоні, вже прокоментувала ці чутки, заявивши, що Huawei не втекла з тайванського ринку мобільних телефонів, проте майбутнє компанія в регіоні в даний момент оцінюється керівництвом Huawei. На конференції розробників у вересні цього року генеральний директор споживчого бізнесу Huawei Ю Чендун (Yu Chengdong) повідомив, що поставки мобільних телефонів Huawei в першій половині 2020 року склали 105 мільйонів одиниць. Поки невідомо, чим закінчиться ця торгова війна між США та Китаєм, але Huawei відчуває всії її наслідки вже зараз.

Рекомендуємо: Huawei Знайшли Нових Постачальників Чіпів Для Смартфонів.

Джерело: MyDrivers

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому файли PDF не можна редагувати

Якщо ви ніколи не пробували редагувати файли PDF, відраховуючи за це Adobe непогані суми, то, мабуть, не часто замислюєтесь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -