Реклама

Легендарні телефони Nokia знову повертаються

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зустріти людину, яка б не користувалася телефоном Nokia практично нереально, оскільки років 12 тому, вони були майже в кожного. Причин, через які телефони Nokia були такими популярними цілком достатньо і найперша це те, що їхні телефони були надійними. Зараз же, в епоху смартфонів, Nokia серйозно поступилася іншим брендам і відчайдушно намагається повернути свою славу. Сказати, що в них виходить все добре, досить складно, оскільки останні їхні смартфони виявилися досить дорогими, та ще й поступалися конкурентам. На щастя, нещодавно надійшла новина, що легендарні телефони Nokia знову повертаються. Всього компанія представила 3 пристрої, де 2 з них смартфони і один популярний кнопковий телефон, а точніше його оновлена версія. Детальніше про ці пристрої читайте нижче.

Культовий телефон

Компанія представила кнопковий телефон Nokia 6310, який в свій час був неймовірно популярним. Ця оновлена версія входить в лінійку телефонів Originals та отримала збільшений 2,8-дюймовий дисплей, класичну змійку, ліхтарик, радіо та акумулятор, який дозволить користуватися смартфоном в режимі очікування близько 3-х тижнів.

Бюджетний смартфон

Наступним представником став бюджетний смартфон - Nokia C30. Крім того, що він бюджетний, він ще й автономний, оскільки отримав акумулятор ємністю 6000 мАг. З цим акумулятором можна отримати 3 дня автономної роботи, що включатиме активні розмови по телефоні, посиденьки в соціальних мережах та перегляд фільмів.

Міцний смартфон

Останній смартфон, який було нещодавно представлено, став Nokia XR20. Цей смартфон відноситься до міцних смартфонів і більшість тестів це підтверджують. Nokia XR20 отримав військовий сертифікат міцності MIL-STD-810H-2019, який також підтверджує його міцність.

Також нещодавно стало відомо, що Nokia подає кілька позовів проти Oppo через порушення патентів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На що варто звертати увагу при покупці вживаного смартфона

На ринку смартфонів сьогодні представлена достатня кількість бюджетних пристроїв, які справді непогано справляються із основними задачами. Але не дивлячись...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -