Реклама

LG анонсує 8К телевізор для справжніх геймерів

Останні Новини

Компанія LG анонсує OLED 8К телевізор для справжніх геймерів з підтримкою нових відеокарт Nvidia GeForce RTX 30.

Працюватимуть нові телевізори OLED з підтримкою розширення 8К на основі процесора Alpha 9 Gen 3 з штучним інтелектом. Таке поєднання зможе забезпечувати підтримку 8К відео в іграх при швидкості 60 к/с з пропускною здатністю 48 Гбіт/с.

LG анонсує 8К телевізор для справжніх геймерів

Присутня тут і підтримка Nvidia G-Sync, що надасть можливість роботи з системами, що працюють на відеокартах GeForce RTX 20 і GTX 16. Щодо інших характеристик, то є тут підтримка VRR (змінна частота оновлення), ALLM (автоматичний режим низької затримки), Dolby Atmos, BT Surround та LG ThinQ. А ще, є акустична система, яка разом із штучним інтелектом розпізнає акустичне оточення та регулує звук. Управління може відбуватись як пультом, так і за допомогою голосових помічників.

Рекомендуємо: LG Представили Лазерний Проектор CineBeam 4K.

Джерело: LG

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10. Тепер він стає трохи розумнішим за допомогою перевірки граматики під...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -