Home Новини сучасних технологій Lifecell роздають безкоштовні колонки JBL та камери GoPro

Lifecell роздають безкоштовні колонки JBL та камери GoPro

0

Вчора ми повідомляли, як компанія Lifecell запустила акцію, згідно якої можна отримати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету, як сьогодні надійшла інформація, що Lifecell роздають безкоштовні колонки JBL Go 2 та камери GoPro Hero 7. Як завжди, шоб отримати один з цих призів, прийдеться щось зробити.

В даному випадку, згідно умов, для участі в розіграші JBL Go 2 та камери GoPro Hero 7 необхідно бути користувачем хмарного сервісу Lifebox - «50 ГБ lifebox» або «500 ГБ lifebox» та набрати короткий код *888# зі свого мобільного, і ви вже в списку учасників. Також на період розіграшу, необхідно завантажити в хмару хоча б один файл, для підтвердження участі в розіграші.

Lifecell роздають безкоштовні колонки JBL та камери GoPro

Тепер стосовно розіграшу та призів. Даний розіграш проводиться з 22 лютого 2021 року і триватиме до 16 травня 2021 року. Щотижня проходить розіграш одної колонки JBL Go 2, а один раз в 4 тижні (один раз в місяць) додатково розігрується екшн камера GoPro Hero 7. Всього за період акції буде розіграно 12 колонок JBL та три камери GoPro.

Детальніше з умовами акції можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Lifecell.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version