Реклама

Microsoft почали відчайдушно рекламувати свій браузер Edge

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Деяким користувачам Windows 10 почали демонструвати дратівливу повноекранну рекламу. Якщо конкретніше, то Microsoft почали відчайдушно рекламувати свій браузер Edge. Нова «функція» тестується на невеликій кількості користувачів.

Microsoft почали відчайдушно рекламувати свій браузер Edge

При початковому налаштуванні щойно купленого комп’ютера з’являється наполеглива рекомендація фірмового браузера Microsoft Edge, фактично повноекранна реклама. Вона з’являється після того, як користувач увійшов в систему і встановив необхідні оновлення.

На жаль користувач не може остаточно відмовитися, щоб «рекомендація» більше не з'являлася. Якщо натиснути кнопку «Пропустити» або вибрати пункт «Не оновлювати налаштування браузера», то подібна реклама буде з'являтися в майбутньому.

Microsoft почали відчайдушно рекламувати свій браузер Edge

З випуском жовтневого поновлення Windows 10 October 2020 Update, Microsoft остаточно позбулася старої версії Edge, яка дебютувала з запуском Windows 10 в 2015 році, і перейшла на нову версію Edge на основі движка Chromium. ї

Тепер Microsoft намагається переконати користувачів конкуруючих браузерів перейти на Edge. Реклама фірмового браузера, наприклад, присутня в додатку налаштувань.

Читайте також: Microsoft перестане активно оновлювати Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною

Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною. iPhone 12 з 15-ватної зарядкою MagSafe заряджається вдвічі повільніше,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -