Реклама

Microsoft розпочала публічне тестування свого нового браузера на консолях Xbox

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Microsoft розпочала публічне тестування свого нового браузера на консолях Xbox. Тестери Xbox у групі Alpha Skip-Ahead тепер можуть отримати доступ до нового Microsoft Edge на консолях Xbox One або Xbox Series S / X. Хоча повна підтримка миші та клавіатури все ще відсутня, браузер працює, як і слід було очікувати, з контролером Xbox, хоча і невелика помилка в цій початковій тестовій версії.

Браузер Chromium на Xbox - це стимул для тих, хто хоче отримати доступ до веб-сайтів через свою консоль. Тепер Edge також надаватиме доступ до потокової служби Google Stadia завдяки вдосконаленій підтримці сумісності з Chromium. Це також повинно покращити сумісність з браузерними іграми та такими послугами, як Skype або Discord через Інтернет.

Здається, ця рання тестова версія включає той самий механізм синхронізації, що використовується в Edge, з підтримкою розширень, вертикальних вкладок, колекцій та більшості функцій робочого столу Edge.

Підтримка існуючої застарілої версії Microsoft Edge на настільних комп’ютерах Windows закінчується 9 березня, і тестування цього оновленого браузера Microsoft припускає, що незабаром вона надійде на всі консолі Xbox.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Google готує справжній флагманський Pixel

Компанія Google готує справжній флагманський Pixel. Google до цих пір не випустив жодного Pixel, який би не мав ніяких...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -