Реклама

Microsoft випустила оновлення операційної системи для Windows 7

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Microsoft випустила оновлення операційної системи для Windows 7, чия підтримка закінчилася рік тому. Microsoft припинила підтримку операційної системи Windows 7 рівно рік тому – 14 січня 2020 року.

Проте, цієї ОС продовжують користуватися мільйони людей, не дивлячись на ризики і загрози національній безпеці. Для корпоративних користувачів є вихід – він запропонував продовжити підтримку Windows 7 до січня 2023 роки за додаткову плату і продовжувати отримувати оновлення безпеки в рамках програми Windows 7 ESU (Extended Security Updates, розширені оновлення безпеки).

Коштує це задоволення немало - 25 доларів за кожен комп'ютер в перший рік, з подальшим підвищенням ціни до 50 і навіть 100 доларів. Саме для таких платних користувачів і було випущено свіже оновлення Windows 7 під номером KB4598279. На додаток до звичайних поліпшень безпеки, апдейт також виправляє проблему зі службою MIT (Managed Identity for Application).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemydrivers
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що найбільше розряджає Ваш смартфон

При покупці нового смартфона акумулятор може тримати зарядку цілий або і декілька днів. Та вже через певний період часу...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -