Реклама

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10. Тепер він стає трохи розумнішим за допомогою перевірки граматики під назвою “Редактор Microsoft”. Ця функція вже деякий час доступна у веб-версії Word, але тепер вона переходить у настільну програму Word для Windows 10, доступ до якої спочатку розповсюджується для тих, хто знаходиться в програмі Insider.

Для тих, хто не знає, Microsoft Editor використовує ШІ та машинне навчання, щоб миттєво виявляти помилки друку та граматики під час введення таких продуктів, як Outlook та Word. Після оновлення ви можете відкрити документи в Microsoft Word, а безкоштовний інструмент редагування допоможе виправити будь-які граматичні помилки.

На відміну від існуючого виправника друкарської помилки у програмі Word, редактор Microsoft використовує ШІ для підняття ситуації на новий рівень, перевіряючи всі елементи вашого письма, а потім відображаючи пропозиції, які допоможуть вам з форматом, абревіатурами, інклюзивністю, геополітичними посиланнями тощо.

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10

У настільному додатку ви також можете виділити речення, щоб отримати доступ до “пропозицій”, підготовлених ШІ від Microsoft. На основі пропозицій ви можете внести відповідні зміни в речення або повністю переписати їх.

Microsoft Word отримує нового помічника граматики у Windows 10

Ви також можете вибрати слово, а потім натиснути Shift + F10 або Alt + Down, щоб відкрити екран пропозицій, як показано на скріншоті вище.

Існує навіть перевірка плагіату, щоб переконатися, що цитати правильно включені.

Інші функції нового ШІ для Microsoft Word:

  • Новий користувальницький інтерфейс з акцентом на пропозиції.
  • Нова панель для доступу до огляду.

Варто також зазначити, що новий редактор буде підтримувати майбутній темний режим Microsoft Word .

Як ми вже згадували вище, редактор Microsoft наразі доступний для деяких тестувальників, що працюють у версії 2010 (збірка 13328.20000).

На додаток до Microsoft Word, у бета-каналах для Outlook для Windows також розгортається більш досконалий “досвід пропозицій клацання лівою кнопкою миші”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як створити обліковий запис Mi на смартфонах Xiaomi та активувати корисні функції

Смартфони Xiaomi користуються великим успіхом серед користувачів, і з цими пристроями ви маєте доступ до облікового запису Mi з різними функціями...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -