Реклама

Смартфон Samsung Galaxy A72 отримає шість камер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Пару років тому Samsung представив перший у світі чотирикамерний телефон Galaxy A9 (2018), зараз компанія працює над підключенням до п’яти камер. Це буде не перший смартфон з такою кількістю камер, так як першим таким смартфон був Nokia 9 PureView. Також варто не забувати, що це бренд серії A, яка часто є тестом для експериментів з камерами (наприклад, Galaxy A80 – це перший і єдиний телефон Samsung з перевернути камеру). Сьогодні надійшла інформація, що смартфон Samsung Galaxy A72 отримає шість камер, тобто стане першим пент-камерофоном компанії, повідомляє Elec.

Вибір модулів – це список звичних підозрюваних – основна камера на 64 Мп, надширокий на 12 Мп, телефото на 8 Мп (3-кратне збільшення), макрос на 5 Мп і датчик глибини на 5 Мп.

Нагадуємо: Раніше ми повідомляли, що Samsung Запатентували Смартфон З Шістьма Камерами.

Samsung може зняти 8-мегапіксельну камеру зі 3-кратним збільшенням з Galaxy S20 FE і додати її до налаштування камери Galaxy A71, яка вже має інші чотири камери. Це призведе до OIS, який є найбільш корисним при великих фокусних відстанях.

Попередні чутки вже стверджували, що A72 буде першим телефоном серії A, який має оптичну стабілізацію зображення (OIS). Що стосується селфі-камери, то тут буде лише одна, і вона матиме 32-мегапіксельний сенсор.

Samsung Galaxy A52 також стане частиною дебюту серії A наступного покоління. Кажуть, що він буде дотримуватися чотирьохкамерної установки, подібної до A51.

Samsung покладає великі надії на A72 і A52, повідомляється в звіті, що загальний обсяг продажів оцінюється в 30 мільйонів, що складе близько 10% від загального обсягу Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо спосіб зробити із смартфона комп’ютерну мишку

У всіх із нас є вдома або на роботі комп’ютери або ноутбуки до яких під’єднані мишки. Досить часто буває...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -