Реклама

Motorola представила бюджетний смартфон для міжнародного ринку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Motorola представила бюджетний смартфон для міжнародного ринку – Moto E7.

Раніше в лінійці Moto E7 було представлено більш дорогий Moto E7 Plus. Смартфон буде доступний у найближчі тижні в Латинській Америці, Азії та європейських регіонах.  

Moto E7 отримав 6,5-дюймовий РК-дисплей Max Vision з роздільною здатністю HD + (720 x 1600 пікселів) та співвідношенням сторін 20: 9, фронтальну камеру на 5 Мп, основну подвійну камеру з датчиками на 48 Мп і 2 Мп, сканер відпечатків пальців на задній панелі та спеціальну апаратну кнопку для голосової допомоги Google Assistant. 

Смартфон, заснований на однокристальній системі MediaTek Helio G25, яка використовується, наприклад, у Redmi 9A. Однак Redmi 9A може запропонувати більше пам’яті - до 6 ГБ ОЗУ і 128 флеш-пам’яті, тоді як Moto E7 обмежує 2 ГБ OZU і 32 ГБ флеш-пам'яті. 

Аккумулятор ємності 4000 мА • ч підтримує зарядку потужністю 10 Вт. Смартфон працює з попередньо встановленою операційною системою Android 10 у чистому вигляді, без додаткових оболочок. Підтримуються 4G VoLTE, Wi-Fi (802.11 b / g / n), Bluetooth 5, GPS і ГЛОНАСС, є порт USB Type-C, аудіороз'єм 3,5 мм і FM-радіо. В Європі він буде доступний за 159 євро.

Читайте також: Motorola збирається представити новий флагманський смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung видалить всі фотографії та альбоми з Samsung Cloud

Samsung видалить всі фотографії та альбоми з Samsung Cloud. Samsung більше не дозволить зберігати фотографії в Samsung Cloud. Сьогодні вдень...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -