Реклама

Найпопулярніші смартфони за 2021 рік

Останні Новини

Після завершення 2021 року компанія Counterpoint Research вирішила скласти список найбільш популярних смартфонів серед усього населення. Нижче кожен зможе ознайомитись із ним.

Серед 10 місць, 7 займають різні моделі від Apple. Справді, iPhone користується найбільшим попитом в порівнянні із іншими марками. Так, на перших 5 місцях можна побачити саме їх. Призове дісталось iPhone 12, ним користується 2,9% усіх людей. Далі стоїть iPhone 12 Pro Mac, його придбала лиш трошки менша кількість людей – 2,2%. Бронзове місце у iPhone 13. Не зважаючи на те, що це нова модель, але користується нею вже 2,1%, така ж сама кількість обрали iPhone 12 Pro.

Цікаво: Названо причину, чому компанія Apple відмовилася випускати iPhone 12s.

Наступним йде iPhone 11 з кількістю в 2% серед населення. На цьому список Apple телефонів переривається на Samsung Galaxy A12 (2%), та Xiaomi Redmi 9A (1,9%). Після даних двох моделей продовжують виднітись iPhone SE 2020 року випуску із кількістю 1,6% та iPhone 13 Pro Max - 1,3%. Ну і останнє місце посідає китайський бренд техніки із Redmi 9 (1,1%).

Також нещодавно було названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Дізнайтеся, як продовжити термін служби ПК або ноутбука

Комп’ютери, незамінні під час роботи, навчання чи навіть відпочинку, стали нерозлучними супутниками людей і потребують догляду, щоб не вийти з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -