Реклама

Навушники Apple AirPods 3 отримають унікальний дизайн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що навушники Apple AirPods 3 отримають унікальний дизайн. Так, згідно інформації, отриманої з інсайдерського каналу LeaksApplePro ( в Твіттер), компанія Apple запланувала глобальний редизайн своїх фірмових навушників.

На даний момент невідомо, який саме дизайн вони отримають, але варто очікувати на щось унікальне та неповторне. Існує ймовірність, що Apple врахували успіх навушників Samsung Galaxy Buds Live, які отримали редизайн і їх тепло зустріли шанувальники.

Також варто врахувати той факт, що дизайн Apple AirPods був успішно скопійований багатьма виробниками навушників, тому варто очікувати, що в найближчий час ми побачимо багато навушників, які будуть схожими до Apple AirPods 3.

Очікується, що реліз нових навушників відбудеться в першому півріччі 2021 року.

Рекомендуємо: Apple Викупили Чергову Стартап – Компанію.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Сучасні та якісні смартфони 2021 року, ціною до 12 000 грн

Сьогодні дуже важко обрати якісний смартфон для постійного користування, так як на полицях магазинів та в асортименті, який надають...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -