Реклама

Навушники Apple AirPods отримають нову функцію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора відбувся онлайн захід WWDC 2020 від компанії Apple. Було розказано багато цікавого. Також були новини, пов’язані з бездротовими навушниками AirPods. Як повідомляється, навушники Apple AirPods отримають нову функцію, яка дозволить автоматично перемикатися між пристроями у вашому домі. Таку функцію також отримають навушники Powerbeats, Powerbeats Pro та Beats Solo Pro.

Навушники Apple AirPods отримають нову функцію

Функція автоперемикання буде діяти тоді, коли ви використовуєте різні ґаджети. Для прикладу, ви прослуховуєте музику на своєму iPhone, а потім ввімкнули відео на MacBook. В цей момент, ваші навушники підключаться до MacBook. Потім ви знову вмикаєте музику на смартфоні і навушники підключаються до смартфона. Але єдиний недолік цієї системи (хоча цілком очікуваний), що ця функція буде працювати тільки на пристроях Apple.

Окрім цього, навушники Apple AirPods Pro отримають 3D-звук (просторове аудіо). Він буде автоматично калібруватися в залежності від того, в якій позі розміщена ваша голова та на якому пристрої ви маєте підключені навушники. Така функція буде корисною в першу чергу тим, хто переглядає фільми в навушниках.
Поки невідомо, коли ці функції з’являться в навушниках, але очікується, що програмне забезпечення вийде в найближчий час.

Рекомендуємо: Виробництво Apple AirPods Studio вже розпочалося

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи впливає тактильна віддача на якість смартфона?

Можливо ви і не звертали увагу, але практично всі смартфони оснащені такою "фішкою", як тактильна віддача. Від цієї віддачі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -