Реклама

Найбільшим постачальником однокристальних систем визнано MediaTek

Останні Новини

Обійшовши компанії Qualcomm і HiSilicon, найбільшим постачальником однокристальних систем для смартфонів у Китаї визнано компанію MediaTek. І це не дивлячись на деякий спад на китайському ринку, так як поставки однокристальних систем зменшились на 20,8% у 2020 році порівняно з 2019 роком.

Компанія MediaTek у першій половині 2020 року займала 17,9% частки ринку, а уже в другій половині 2020 року частка зросла до 31,7%. В свою чергу частка поставок HiSilicon на ринку знизилась з 37% у першій половині 2020 року до 27,2% у другій. Компанія Qualcomm також втратила свої позиції з частки поставок на ринку 30,8% до 25,4% у другій половині 2020 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Мобильный оператор предлагает украинцам открывать собственные брендовые магазины Lifecell

Стаття доступна українською...Мобильный оператор lifecell предлагает украинцам открывать собственные брендовые магазины lifecell. Сегодня уже открыто 360 магазинов, использующих торговую...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -