Реклама

Названо 3 «секретні» функції клавіатури на Android – смартфонах

Останні Новини

В даній статті ми назвемо 3 «секретні» функції клавіатури. Ми говоримо секретні, тому що багато користувачів справді не знають про такі можливості клавіатури на своїх Android-смартфонах, а вони можуть бути корисними. Давайте до суті.

Голосове введення

На клавіатурі практично усіх смартфонів Android є можливість введення тексту голосом. Для того, щоб скористатись цією функцією вам потрібно натиснути на значок мікрофона та продиктувати необхідний для друку текст із проговоренням розділових знаків.

Набір жестами

Даний набір також є досить зручним. В даному випадку вам не потрібно набирати кожну букву окремо, а своїм жестом ввести ціле слово. Тобто ви натискаєте пальцем на першу букву слова, яке необхідно написати, і не відпускаючи палець з клавіатури проводити ним до інших букв в даному слові. Таким чином плавним рухом пальця ви отримаєте одразу надруковане слово.

Пошук інформації

Дана функція виступає додатковою та викликається за допомогою спеціальної кнопки на клавіатурі - літери "G". Натискаючи на неї, ви можете перейти в карти Google, перекладач, пошук на YouTube, тощо. В певних випадках, це справді зручно, особливо це стосується самого пошуку Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Кільцева лампа: Що це, та чому вона така популярна?

Зараз у всіх соцмережах, особливо у блогерів, та й навіть в стаціонарних та інтернет-магазинах досить часто ми бачимо цікаву...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -