Реклама

Названо місце в смартфоні, де зберігаються всі паролі

Останні Новини

На майже всіх нових телефонах можна переглянути паролі до облікових записів, куди заходив власник. Якщо власник гаджета забув пароль до облікового запису, то його можна дізнатись в налаштуваннях браузера, адже саме тут вони зберігаються, якщо ця функція не була відключена. Щоб переглянути зміни та зберігання паролів у браузері Chrome слід знайти пункт меню під назвою “Менеджер паролів”. Для інших браузерів дії аналогічні. Для відкриття цього пункту користувачу потрібно відкрити Google Chrome та в правому верхньому кутку натиснути на три крапки. Після цього в рядку “Налаштування” знайти підрозділ “Основні” і вже там обрати пункт “Менеджер паролів”.

Цікаво: Відомо, як змінити пароль Gmail на Apple iPhone

У цьому розділі меню є декілька функцій. В першу чергу тут відображаються усі збережені користувачем паролі від сайтів, якщо у використанні кілька акаунтів, то відповідно буде така сама кількість паролів. В пошуковому рядку можна написати початок адреси сайту, пароль від якого хочете знайти. Тут і буде показано яка кількість паролів зберігається в менеджері. Щоб отримати доступ до паролів від певних облікових записів, необхідно виконати перевірку (ввести пін код чи додати відбиток пальця до сканера).

Якщо власник заборонив збереження пароля, то він не буде відображатись в списку. Для перевірки варто натиснути на значок шестерні і знайти наступну фразу: “Паролі не зберігаються для сайтів Х і додатків”. Далі буде показано новий список сайтів, де паролі не зберігаються, відповідно перегляд неможливий. Також у “Менеджері паролів” можна перевірити надійність паролів, які використовуються. Щоб це зробити потрібно вибрати пункт “Перевірити паролі”, та зачекати доки операція не завершиться. Перед користувачем відкриється кількість розкритих, повторюваних та дуже простих паролів. Оволодівши цією інформацією власник смартфона зможе зробити висновки та замінити паролі на більш надійні.

Цікаво: Як поставити пароль на WhatsApp, щоб ніхто його не зламав.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google дозволили користувачам відключати стеження в Gmail

Google дозволила користувачам відключати стеження в Gmail, Chat і Meet. Розумні функції і персоналізацію можна відключити «одним махом». Google продовжує...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -