Реклама

Названо найпоширеніші помилки, які роблять люди при покупці відеокарти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ця стаття більше для новачків. У ній, спираючись на власний досвід, ми розповімо як не треба обирати відеокарту, яка була у вжитку. Пам’ятайте, що навіть притримання цих порад не гарантує успішну покупку, адже це б/у річ. Опишемо ми тут самі стандартні помилки.

По-перше, це надто дешева відеокарта. Коли бачите дуже малу ціну, навіть не заходьте на оголошення, бо це або шахраї, або відеокарта, яка була ремонтована, втоплена, бита і т.д. Часто, дорогі відеокарти продають за копійки. Це немає ніякого сенсу. На такі оголошення потрібно відразу залишати скарги. Якщо ж ви наткнулись на шахраїв, то їх ознакою буде те, що вони ні при яких умовах не будуть вам перевіряти відеокарту на справність.

Цікаво: Названо причини, через які відеокарти такі дорогі в Україні.

Найкраще купувати у продавців з великим рейтингом та великою кількістю відгуків. У них ціна може бути більшою, але ви точно отримаєте товар і він буде відповідати опису. Якщо ж продавець не хоче перевіряти прилад і каже, що може відправити лише поштою - це шахрай.

Також, ніколи не листуйтесь з продавцем за межами дошки оголошень. Ніяких месенджерів та електронних пошт. Так вашу покупку ніхто не зможе захистити. Зверніть увагу, інколи оголошення у шахраїв взагалі не виглядають підозрілими і ціни стоять адекватні.

Останній пункт - це огляд. При покупці потрібно домовитись з продавцем про те, що ви хочете повністю оглянути та перевірити відеокарту. Чесні продавці зазвичай пишуть в оголошенні про всі недоліки, пошкодження та інше. Якщо продавець не чесний, він ніколи вам цього не напише.

Отож, приходите до продавця і обдивляєтесь відеокарту зі всіх сторін дуже детально. Якщо бачите, що щось не відповідає опису, можете йти додому і шукати інший товар. Якщо ж ззовні все добре, то можете приступати до перевірки роботи. Знайте, що якщо при огляді щось йде не так, то після покупки сюрпризи продовжаться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На Lifecell обрушился шквал критики

Стаття доступна українською...Компания Lifecell входит в тройку крупнейших операторов мобильной связи и также, как и Киевстар и Vodafone, получает...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -