Реклама

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони це дійсно те, чого потребують всі українці. Одночасно з цим, всіх українців можна поділити на дві категорії: одні надають перевагу бюджетним смартфонам, а інші використовують тільки сучасні флагманські смартфони.
Якщо бюджетні смартфони – це звичайні смартфони, які виконують всі необхідні поставлені задачі, то флагманські смартфони показують нам щось абсолютно нове та інноваційне. Основним недоліком флагманських смартфонів є те, що вони, зазвичай, надзвичайно дорогі. Їхню дороговизну можна пояснити тим, що в них використовується сучасна начинка, яка коштує немало. Для того, щоб вибрати кращий для себе смартфон, ми зробили рейтинг, де названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони. Розпочинаємо.

5. OPPO Reno4 Pro

На 5-ій сходинці розмістився флагман компанії Oppo, яка не так давно з’явилася на укранському ринку, але вже отримала своїх шанувальників. Найяскравішим представником компанії можна назвати OPPO Reno4 Pro.

Цей смартфон отримав 6.5 -дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю 2400х1080. Працює смартфон від SoC Qualcomm Snapdragon 720G (2.3 ГГц + 1.8 ГГц) в парі з 8ГБ оперативної пам'яті та 256 Гб внутрішньої. Працює смартфон під управлінням Android 10.

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

Смартфон отримав основну квадрокамеру з основним датчиком на 48Мп + ультраширококутну камеру на 8Мп + макрокамеру на 2Мп + монокамеру на 2Мп та фронтальну камеру на 32 Мп.

Живиться смартфон від акумулятора на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.
Це дійсно крутий смартфон із хорошою камерою, яка може дійсно показати вражаючу зйомку. Також варто відмітити підтримку 5G. Вартість такого смартфона складає 18 тис. грн.

4. Huawei P40 Pro

На 4-ій сходинці розмістився смартфон компанії Huawei - P40 Pro. Huawei цілком популярна в Україні, навіть не дивлячись на всі можливі санкції з сторони США. Смартфон P40 Pro яскравий представник якісних, гарних та технологічних смартфонів.

Він отримав 6,5 - дюймовий OLED екран з роздільною здатністю 2640х1200 пікселів. Працює смартфон від SoC Huawei Kirin 990 5G (2 x 2.86 ГГц + 2 x 2.36 ГГц + 4 x 1.95 ГГц ) в парі з 8 Гб оперативної пам'яті та 256 ГБ внутрішньої. Керується смартфон операційною системою EMUI на базі Android 10.

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

Цей смартфон також отримав квадрокамеру з основним датчиком на 50 Мп + ультраширококутну камеру на 40 Мп + телефотографічну на 12 Мп + 3D Depth Sensing Camera. Також він отримав подвійну фронтальну камеру на 32Мп + Depth Camera.

Живиться смартфон від акумулятора на 4200 мАг з підтримкою швидкої та бездротової зарядки. Ну і основна фішка всіх сучасних смартфонів - це підтримка 5G. Вартість такого смартфона складає 22 тис. грн.

3. Samsung Galaxy S20 Plus

Ще один яскравий представник сучасних смартфонів - Galaxy S20 Plus. Знову ж таки, компанія Samsung тривалий час на ринку України і завоювала хорошу підтримку від своїх користувачів.

Даний смартфон отримав 6,7 - дюймовий Dynamic AMOLED з роздільною здатністю 3200 х 1440 пікселів. Працює смартфон під управлінням Samsung Exynos 990 (2 x 2.73 ГГц + 2 x 2.5 ГГц + 4 x 2.0 ГГц) в парі з 8ГБ оперативної пам'яті та 128ГБ внутрішньої пам'яті. Працює він під управлінням OC Android 10.

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

Samsung Galaxy S10 Plus отримав квадрокамеру з ширококутною на 12 Мп + телефотографічною на 64 Мп + ультраширококутною на 12 Мп + ToF камеру. Також він отримав фронтальну камеру на 10Мп.

Живиться смартфон від акумулятора на 4500 мАг з підтримкою швидкої та бездротової зарядки. На відміну від попередніх смартфонів, Galaxy S20 Plus не підтримує 5G. Вартість смартфона складає 27 тис. грн.

2. Xiaomi Mi 10

Немає необхідності представляти компанію Xiaomi. В Україні в неї армія шанувальників саме через те, що вони пропонують гідні смартфони по низькій ціні. Смартфон Xiaomi Mi 10 отримав все найкраще від флагмана, а його ціна не така вже й флагманська.

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

Смартфон отримав 6,67 - дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю 2340x1080 пікселів. Працює смартфон від Qualcomm Snapdragon 865 (1х2.84 ГГц + 3х2.42 ГГц + 4х1.8 ГГц) в парі з 8ГБ оперативної пам'яті та 128Гб внутрішньої. Керується смартфон операційною системою MIUI на базі Android 10, але вони вже почали отримувати стабільну версію MIUI 12 на базі Android 11.

Xiaomi Mi 10 отримав квадрокамеру з основною на 108Мп + ширококутною на 13Мп + макрокамерою на 2Мп + портретною на 2Мп. Також він отримав фронтальну камеру на 20Мп .

Живиться смартфон від акумулятора на 4780 мАг з підтримкою швидкої та бездротової зарядки. Mi 10 також підтримує 5G. В Україні смартфон продається від 17 тис. грн.

1. Apple iPhone 12 Pro

Компанію Apple також непотрібно представляти. Фанати компанії знають чому вони обожнюють цю компанію і її продукцію відповідно. На даний момент, найяскравішим та найпопулярнішим флагманом в Україні можна сміло назвати Apple iPhone 12 Pro.

Цей смартфон отримав 6,1-дюймовий OLED (Super Retina XDR) екран з роздільною здатністю 2532х1170 пікселів. Працює смартфон від Apple A14 Bionic та отримав 256 Гб внутрішньої пам'яті. Керується смартфон операційною системою iOS.

Названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони

iPhone 12 Pro отримав потрійну камеру з надширококутною на 12 Мп + ширококутною на 12 Мп + телефотокамерою на 12 Мп та фронтальною камерою на 12 Мп.

Живиться смартфон від акумулятора на 2815 мАг з підтримкою швидкої та бездротової зарядки. Хоча смартфон і надзвичайно популярний серед українців, але об’єм акумулятора надзвичайно малий. Вартість смартфона складає рекордні 44 тис. грн.

В найближчий час очікується, що цей рейтинг зміниться, так як на українському ринку очікується початок продажів смартфонів Xiaomi Mi 11, Galaxy S22, Vivo X60, Oppo Reno 5 та багато інших флагманських смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony перезентували PlayStation 5

Раніше ми писали, що компанія Sony проведе онлайн презентацію ігор до консолі PlayStation 5. Вчора ввечері вона відбулася і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -